Pastrarea legumelor radacinoase
Pastrarea legumelor radacinoase
Din aceasta grupa fac parte legumele solicitate foarte mult in timpul iernii, datorita bogatiei in vitamine si a multiplelor insusiri organoleptice: morcovii, patrunjelul de radacina, pastarnacul, telina, sfecla rosie, ridichea neagra.
Dintre soiurile de legume radacinoase, cu capacitate buna de pastrare, in tara noastra se cultiva:
- Morcovi: Bauer Kieller, Roter Hertz, Chantenay, Urias de Berlicum, De Nantes
Din aceasta grupa fac parte legumele solicitate foarte mult in timpul iernii, datorita bogatiei in vitamine si a multiplelor insusiri organoleptice: morcovii, patrunjelul de radacina, pastarnacul, telina, sfecla rosie, ridichea neagra.
Dintre soiurile de legume radacinoase, cu capacitate buna de pastrare, in tara noastra se cultiva:
- Morcovi: Bauer Kieller, Roter Hertz, Chantenay, Urias de Berlicum, De Nantes